Total Pageviews

Sunday, July 8, 2018

TOPAZ ALBASTRU SI JAD, pentru soferi


Topazul albastru ne ajută să gândim limpede
Pentru a fi siguri că în casa dumneavoastră nu vor exista energii negative, protejați-vă locuința cu ”ametist”. De asemenea aceasta este piatra care are grijă și de șoferi, așa că nu trebuie să vă lipsească din mașină.

În ceea ce privește topazul albastru, vă ajută să vă eliberați de tensiuni, ajutându-vă să gândiți limpede. Din casa dumneavoastră nu trebuie să lipsească nici jadul, care ajută la echilibrul familiei și înlătură tensiunile din cuplu.

Turcoazul vă face mai puternici
O altă piatră a protecției care ajută totodată și la dezvoltarea spiritual este ”lapis lazuli”, piatra care vă este de ajutor atunci când trebuie să fiți obiectivi. Pentru că vă ajută să vă concentrați mai bine, ”lapis lazuli” e indicat să o păstrați și la locul de muncă.

PUBLICITATE
Pentru a fi mai putenici și mai energici aduceți în casa dumneavoastră ”turcoazul”. Energiile negative sunt alungate și de ”unakit”, această piatră menținând dragostea în cuplu. Pentru a avea sănătate și a fortifica sistemul imunitar cele mai bune sunt ”zoisitele”. Chiar dacă nu este considerată o piatră în adevăratul sens al cuvântului, ”fosila” ajută la schimbarea lucrurilor.

Vezi aici Ce cristal îți place cel mai mult? Alegerea ta dezvăluie etapa vieții în care te regăsești

No comments:

Post a Comment

Post your comments: