Total Pageviews

Sunday, February 11, 2018

7 semne că ți-ai găsit cel mai bun prieten

7 semne că ți-ai găsit cel mai bun prieten - Secretele.com: "

IATĂ CARE SUNT CELE 7 SEMNE CĂ ȚI-AI GĂSIT CEL MAI BUN PRIETEN

1. ȘTIE ÎNTOTDEAUNA CĂ EȘTI SUPĂRAT

Nici nu este nevoie să îi spui că ești supărat, pentru că el o știe deja. Te poți trezi cu un telefon din partea lui, doar pentru că a simțit că ceva este în neregulă cu tine sau, dacă ești în prezența lui, este posibil să ți-o citească în ochi.

2. VĂ SIMȚIȚI ÎNTOTDEAUNA BINE ÎMPREUNĂ

Priviți un film? Vă simțiți minunat. Mergeți la o plimbare? Vă simțiți minunat. Jucați cărți? Același sentiment. Orice ați face, compania celuilalt vă este pe plac și vă binedispune. Pentru voi este important să fiți împreună, nu este important ceea ce faceți! Pentru voi, orice timp petrecut împreună nu este considerat pierdut.

3. TE SUSȚINE MEREU

Indiferent ce ai vrea să faci, prietenul cel mai bun va fi acolo să te susțină. Chiar și atunci când consideră că nu este bine ceea ce faci, ți-o spune, însă te susține și va fi acolo când vei realiza că ai greșit.

“Cel mai bun prieten este capabil să se mute și în alt oraș alături de tine, doar pentru că simte că astfel îți va fi bine.” Spune Trish Yulo.

4. AVEȚI GLUME COMUNE

Aveți glume la care râdeți doar voi și asta pentru că vă cunoașteți atât de bine, încât puteți vorbi același limbaj. Cei din jur par să nu vă înțeleagă această limbă codificată.

5. NU CERE NIMIC ÎN SCHIMB

…dar tu ești fericit să îi oferi orice. Același lucru este valabil și reciproc. Voi nu țineți cont cine a plătit ultima oară când ați fost în oraș sau că ați rămas dator unul față de celălalt. Ce este al tău este și al lui și invers.

6. VORBIȚI ZILNIC

Mesaje, emailuri, telefoane, toate îți sunt extrem de comune, căci stabiliți legătura sub orice aspect. Vreți să știți în permanență unul de celălalt, iar acest lucru se întâmplă, pentru că vă pasă.
Citește și:

7. TE CUNOAȘTE CA PE SINE

Chiar dacă vine cineva și îi spune un neadevăr despre tine, nu va crede niciodată acea persoană, ba mai mult, nici nu te va întreba, căci este convins de faptul că nu ai fi putut face acel lucru. Îți știe chiar și superficialitățile, temerile sau cele mai înalte dorințe. Vă cunoașteți unul pe altul și vă considerați a fi una și aceeași persoană.
Atunci când îți găsești cel mai bun prieteni este ca și cum ți-ai fi găsit o parte lipsă din trup, din suflet sau din gând. Reprezintă totul!


IATĂ CARE SUNT CELE 7 SEMNE CĂ ȚI-AI GĂSIT CEL MAI BUN PRIETEN 1. ȘTIE ÎNTOTDEAUNA CĂ EȘTI SUPĂRAT

No comments:

Post a Comment

Post your comments: