Total Pageviews

Friday, February 9, 2018

407053 CODUL TISA, VERO CUCUL SICU, uleiueri..(3) elena ioan - Facebook Search

(3) elena ioan - Facebook Search: TIPURI DE PERSONALITATE: I am Open MINDED

Conștiincioșii

Potrivit specialiștilor, conștiincioșii sunt acele persoane organizate, de încredere care-și planifică acțiunile din timp și sunt în stare să aibă scopuri mari în viață. Oameni onești și mai ales independenți, aceștia nu duc lipsă de activități, însă sunt priviți de cele mai multe ori ca fiind încăpățânați. Studiile au arătat că cine are un mariaj cu o astfel de persoană are succes în activitate, fiind influențat de realizările celuilalt.

Extrovertiții

Vorbăreți, flexibili, se simt confortabil atunci când comunică cu ceilalți. Aceștia sunt extrovertiții. Specialiștii spun că cei care au acest tip de personalitate sunt mai ales bărbații, dar și persoanele care au un caracter foarte puternic.

Conformații

Cei care fac parte din categoria conformaților sunt de regulă persoanele credincioase, bune, care-și îndreaptă atenția și asupra celorlalți, chiar dacă sunt considerați de unii naivi. Potrivit studiilor, acești oameni sunt cei mai buni la tranzacțiile riscante.

Deschiși pentru noile experiențe

Cei care fac parte din categoria persoanelor deschise pentru noi experiențe sunt oamenii care au o imaginație extrem  de bogată, urăsc rutina și sunt foarte curioși. Trăsătura care îi caracterizează este sinceritatea și întotdeauna își exprimă preferințele atunci când sunt într-o conversație.
PUBLICITATE

Nervoșii

Persoanele care au un grad ridicat de instabilitate emoțională sunt cei care se enervează foarte repede și reacționează emoțional și fizic, părând în fața celorlalți nesiguri pe ei. Îi recunoașteți mai ales după faptul că publică tot timpul fotografii pe diverse rețele sociale și lasă comentarii.

'via Blog this'

No comments:

Post a Comment

Post your comments: